Salut confirma el primer cas greu de coronavirus a Catalunya

Es tracta d'un home que ja tenia una patologia anterior; ja hi ha 32 persones infectades a Catalunya
Alba Vergés a l'Hospital Clínic

Primer cas greu de coronavirus a Catalunya. Es tracta d'un home que ja tenia una patologia anterior i això fa que els metges hagin de prendre més precaucions. És un dels quatre nous casos confirmats a Catalunya, segons l'últim balanç de Salut Pública que estan pendents d'un cinquè, que sí que estaria en una situació mèdica delicada.

Precisament per això encara no li han pogut fer les proves per demostrar que té el coronavirus. És una dona, de 29 anys, ingressada a la Unitat de Cures Intensives. Els metges la tracten com si tingués la malaltia, com ha explicat el secretari de Salut Pública, Joan Guix.

Pel que fa als metges, la consellera Alba Vergés ha signat una ordre per anul·lar tots els congressos i seminaris mèdics que es fan a Catalunya. El director de professionals de la salut, Marc Ramentol, demana que tampoc vagin a trobades a l'estranger.

De moment, s'han fet públics 23 casos; també hi ha una cinquantena de persones ja en aïllament perquè han estat en contacte amb persones infectades. Com que la resta de persones confirmades amb el virus evolucionen bé, Salut confia que a partir d'ara alguns podran començar a rebre l'alta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides