Ciutadans qualifica Torra d’okupa i l’insten a marxar a casa seva

El portaveu taronja al Parlament diu que JxCat també té un militant a la Junta Electoral Provincial en defensa del seu assessor
Carrizosa al Parlament

El president del grup parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha qualificat el president català, Quim Torra, d'"okupa" i l'ha instat a marxar a casa seva. Carrizosa ha defensat que un assessor de Ciutadans formés part de la Junta Electoral Central (JEC) i ha divulgat que un membre de JxCat forma part de la Junta Electoral Provincial.

El dirigent de Cs ha respost, així, al fet que el president del grup parlamentari de JxCat, Albert Batet hagi qualificat de "delicte" que Andrés Betancor fos l'autor dels recursos de Ciutadans a la JEC i alhora en formés part d'aquesta. "És una vergonya. Han comprat l'àrbitre!", s'ha exclamat Batet, el qual ha manifestat que Betancor hauria comès els delictes de "suborn, prevaricació i delicte electoral".

Carrizosa ha respost assegurant que JxCat també té un membre en una junta electoral, en aquest cas la provincial. Carrizosa ha afirmat que "Marc Marçal ha estat a sou de Carles Puigdemont", i ha aprofitat per qualificar el president de la Generalitat d'okupa i li ha exigit que se'n vagi a casa a l'haver perdut la seva condició de diputat de la cambra catalana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari