Junqueras surt de la presó per anar a donar classe a la universitat

La Fiscalia recorrerà tots els permisos penitenciaris que s'han donat als presos del procés independentista
Oriol Junqueras
Oriol Junqueras

El president d'ERC i exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha sortit aquest matí de la presó de Lledoners per anar a donar classe al Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat de la Catalunya Central (UVic-UCC). Junqueras sortirà tres dies a la setmana durant sis hores cada dia per l'aplicació de l'article 100.2 del Reglament Penitenciari.

ERC ha tuitat: "Avui Oriol Junqueras també pot sortir unes hores de la presó per exercir el 100.2, però hi haurà de tornar a dormir", afegint "dignitat, compromís i fermesa. Persistirem fins que sigueu lliures. Llibertat preses i presos polítics". Per la seva banda, Junqueras, que és doctor en Història del Pensament Econòmic i llicenciat en Història Moderna i Contemporània, també ha tuitat: "Ensenyar i aprendre. Sempre. I gràcies a tothom pel vostre suport, us estimo!".

Es dona la circumstància que el fiscal superior de Catalunya, Francisco Bañeres, ha anunciat que la Fiscalia recorrerà l'aplicació del 100.2 de tots els permisos de sortida de la presó que s'han donat als diferents líders independentistes que es troben empresonats arran de la sentència del Tribunal Suprem pel judici contra el procés independentista.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari