Els casos de Covid-19 diagnosticats a Espanya pugen fins ara a dotze

La majoria estan relacionats amb el brot d'Itàlia
Degoteig de casos de coronavirus a Espanya

Els casos de coronavirus van creixent. La xifra d'infectats a Espanya puja a 12 després de confirmar-se un primer cas de Covid-19 a Andalusia. Es tracta d'un home de 62 anys, ingressat a l'Hospital Verge del Rocío de Sevilla, que no ha viatjat a la Xina recentment i que s'està investigant si ha estat en altres zones de risc.

Els dos primers infectats a Espanya, un turista alemany a La Gomera i un ciutadà britànic a Mallorca, ja han superat la malaltia.

A primera hora de la tarda es coneixia el segon cas de Covid-19 detectat a Catalunya després que ahir una ciutadana italiana resident a Barcelona, que es troba hospitalitzada a l'Hospital Clínic, donés també positiu.

Així mateix, aquest matí s'ha confirmat un segon cas de la malaltia a Madrid, un pacient que es troba en bon estat de salut.

A més, a hores d'ara hi ha quatre persones amb el Covid-19 a Tenerife – el metge italià, la seva dona i una parella d'amics que els acompanyava- i un home a Vila-real (Castelló). Tots aquests casos estarien relacionats amb el brot de coronavirus registrat al nord d'Itàlia, ja que havien viatjat a la zona en els últims dies.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari