Forcadell podrà sortir de la presó tres dies a la setmana per cuidar la mare

L'expresidenta del Parlament rep l'aval de la presó de Mas d'Enric per desenvolupar tasques de cura familiar
Carme Forcadell

La Junta de Tractament del Centre Penitenciari Mas d'Enric ha acordat aquest dimecres que l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell pugui sortir de la presó tres dies entre setmana per fer tasques de voluntariat i tenir cura d'un familiar d'edat avançada, en aquest cas la seva mare.

Segons ha informat la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, la Junta ha decidit aplicar a Forcadell l'article 100.2 del reglament penitenciari, que els presos classificats en segon grau poden demanar.

Lledoners també va aplicar aquest article la setmana passada a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. L'expresidenta del Parlament podrà sortir fora de la presó nou hores al dia, incloent-hi el temps de desplaçament.

Els classificats en segon grau tenen diverses opcions per sortir a fer activitats fora de la presó. Una és la de l'article 100.2 del règim penitenciari, que permet sortir durant unes hores per fer un programa específic o per anar a treballar. També permet poder fer sortides de cap de setmana, pròpies del tercer grau.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari