Plega la dirigent nord-catalana del Consell per la República

Júlia Taurinyà al·lega, entre altres, motius "ideològics"
Taurinyà, en un acte amb Lluís Llach
Taurinyà, en un acte amb Lluís Llach

Júlia Taurinyà ha dimitit com a presidenta de la delegació del Consell per la República a la Catalunya del Nord. Segons ha explicat a Twitter aquest dimarts, ha pres aquesta decisió per "motius diversos", entre els quals cita motius "ideològics, relacionals, professionals i de salut". "He marxat justament per no disgustar-me", ha afegit posteriorment com a resposta a un comentari sobre les discussions a la política catalana.

La dirigent nord-catalana de la plataforma impulsada per l'expresident Carles Puigdemont ha escrit en el mateix tuit que "la meva incursió en el món de la política haurà durat poc més de quatre mesos", un comentari acompanyat de la icona de la cara somrient amb una gota de suor.

Taurinyà ha tingut un paper principal en l'organització de l'acte del Consell que tindrà lloc el 29 de febrer a Perpinyà, on s'espera la presència de l'expresident Puigdemont.

Provisionalment, Joan-Lluís Lluís assumeix la presidència de la delegació nord-catalana del Consell, inaugurada el passat 14 de novembre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides