El Mobile World Congress, a l’UVI per culpa del coronavirus

Sony se suma a les empreses que han decidit no participar del certamen de telefonia mòbil
Mobile World Congress

Continuen les baixes pel que fa a la participació d'empreses de relleu internacional en el Mobile World Congress (MWC) que s'ha de celebrar a Barcelona del 24 al 27 de febrer. Sony acaba d'anunciar que tampoc assistirà a l'esdeveniment internacional de telefonia mòbil més important del món per por a l'epidèmia mundial de coronavirus.

Juntament amb Sony, altres grans companyies que ja havien anunciat que no viatjaran a Barcelona són LGEricssonNvidia i Amazon. Totes han argumentat que davant l'expansió de la malaltia procedent de la Xina, que ja ha provocat més de 800 morts arreu del món, no poden garantir la seguretat i la salut dels seus treballadors i clients si participen en el MWC.

Des de l'entitat organitzadora del congrés de telefonia mòbil, GSMA, s'assegura que s'estan extremant les mesures preventives per evitar possibles contagis de coronavirus a Barcelona. Així, els participants que hagin estat a la Xina darrerament hauran de demostrar que fa més de 14 dies que van deixar el país asiàtic, i a tots els participants se'ls mesurarà la temperatura corporal. També s'ha decidit que els participants al MWC que arribin de la província xinesa de Hubei no podran accedir-hi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari