El Camp Nou s’omple de pancartes a favor del diàleg el dia del ‘clàssic’

Milers de persones convocades per Tsunami Democràtic s’ha concentrat als voltants de l’estadi
Tsunami Democràtic protesta als voltants del Camp Nou

Milers de persones han omplert els voltants del Camp Nou des de les quatre de la tarda per participar en la convocatòria del Tsunami Democràtic amb el lema "Spain, sit and talk". Els manifestants, provinents d'arreu de Catalunya, s'apleguen als accessos de l'estadi blaugrana, on es disputa el 'clàssic' entre el Barça i el Reial Madrid. La protesta ha provocat caos circulatori a l'entrada de Barcelona per l'avinguda Diagonal.

Després de sonar l'himne del Barça, els afeccionats han ensenyat pancartes individuals amb el lema de la convocatòria, seguint les instruccions de Tsunami Democràtic, unes pancartes que han estat degudament distribuïdes abans que els aficionats entressin al camp.

En els escorcolls per entrar a l'estadi, els serveis de seguretat del FC Barcelona han requisat algunes de les pancartes amb el lema de la convocatòria, caretes amb el rostre de Leo Messi i altres materials. Als voltants de l'estadi també s'han pogut veure bales de foam gegants en contra de la "violència policial".

El Tsunami ha impulsat l'acció amb la voluntat de visibilitzar "dins i fora el Camp Nou" la situació política a Catalunya, aprofitant un dels esdeveniments esportius més seguits arreu del món.

Els Mossos d'Esquadra són els responsables de dissenyar el dispositiu de seguretat per al 'clàssic' i el ministeri d'Interior ha enviat 400 antiavalots per a possibles mobilitzacions que es puguin dur a terme en altres punts de Barcelona abans, durant o després del partit. La seguretat a l'interior del camp va a càrrec del FC Barcelona.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.