Quin llibre passa comptes amb el procés i amb diversos exPSC?

Joan Ferran
Joan Ferran

El complot de los desnortados, de Joan Ferran, passa comptes amb el procés. Escrit com un dietari durant els darrers dos anys, l'exdiputat socialista no s'hi està de criticar a uns i altres. També els seus.

La presentació va comptar amb alguns dels retratats en el llibre. La majoria dels assistents eren companys de militància de l'autor, però també van assistir-hi Manuel Valls i Eva Parera, els dos regidors que van concórrer a la llista municipal de Ciutadans per a Barcelona, però que van donar suport a l'elecció d'Ada Colau per aturar la independentista d'Ernest Maragall, un dels prohoms que també surt retratat en el volum. L'exdiputat del PP Daniel Sirera també va ser un dels que es van acostar per saludar Ferran.

Miquel Iceta, per la seva part, es va queixar del fet que Ferran l'anomeni "el tou". En el llibre es descobreix alguna conspiració per derrocar Iceta de la primera secretaria dels socialistes catalans.

Així mateix, Ferran no té paraules massa amables per excompanys seus com Ferran Mascarell i Celestino Corbacho.

L'autor troba a faltar més diàleg a la política catalana i no entén com ara és impossible que els adversaris polítics no puguin compartir un cafè a la vista de tothom i s'hagin d'amagar.

No sols hi ha política en aquesta obra. Hi ha llibres, sopars amb amics, cinema i teatre. Però tot li serveix per a reflexionar sobre el dia a dia i fer prediccions des del seu criticisme al nacionalisme i a l'independentisme.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari