Convocatòria múltiple de Tsunami al Camp Nou el dia del ‘clàssic’

Es compromet a fer visible el 'sit and talk' i assegura que espectadors del partit "han rebut les consignes pertinents i s'han organitzat"
Tsunami prepara quatre concentracions al voltant del Camp Nou
Tsunami prepara quatre concentracions al voltant del Camp Nou

La iniciativa de mobilització independentista sense promotors coneguts Tsunami Democràtic assegura haver constatat "la impossibilitat de pactar amb el FC Barcelona i el Real Madrid CF l'oportunitat de fer visible la crida al diàleg que Espanya ignora", però ha manifestat que es compromet a fer-ho visible al Camp Nou, durant la disputa del clàssic del pròxim 18 de desembre.

En un comunicat difós aquest dimarts a les xarxes, Tsunami convoca "una concentració massiva" a quatre punts al voltant de l'estadi del Barça: la confluència del carrer d'Arístides Maillol amb l'avinguda de Joan XIII, la de la Travessera de les Corts amb Arístides Maillol, la de Joan XXII amb el carrer Menéndez Pelayo i la de la Travessera de les Corts amb el carrer Elisabeh Eidenbenz. 

En un comunicat anterior ja havia afirmat que "l'Estat persegueix a una part majoritària de la societat catalana" i denunciava una "situació d'exclusió i segregació política". Ara sosté que "una part important de la població catalana pateix una exclusió per raons d'ideologia" i que desenes de persones han anat a la presó "simplement per exercir o promocionar" drets fonamentals.

Tsunami xifra en més de 18.000 les persones inscrites a la convocatòria del 18 de desembre i assegura que molts tenen entrades o abonament de soci i "ja han rebut les consignes pertinents i s'han organitzat per desenvolupar les accions previstes".

Els promotors de la iniciativa van manifestar que "el món de l'esport no pot restar aliè als problemes socials", i que esperaven una resposta dels dos clubs, als quals demanaven "implicació" per fer visible durant el partit el lema "Spain, sit and talk", que aquesta campanya comparteix amb el govern de Quim Torra.

(Visited 100 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari