Puigdemont pot ser qui s’aprofiti de la immunitat de Junqueras

Esquerra Republicana (ERC) va impulsar un procés judicial a Europa per reclamar la immunitat d’Oriol Junqueras en la seva condició d’eurodiputat. De moment, la cosa no li està sortint malament: l’advocat general de la UE li dona la raó i el Tribunal Constitucional s’ha partit en dos per aquesta qüestió. Si finalment la jugada acaba sent positiva per a Junqueras, ERC creu que podria tenir, però, una conseqüència que no havien calculat i que els resultaria perjudicial.

I és que, si el líder d’ERC acaba sent declarat immune per haver estat escollit eurodiputat, qui podria acollir-se de manera ràpida a aquesta decisió és l’expresident de la Generalitat i cap de llista de JxCat al Parlament Europeu, Carles Puigdemont, que podria abonar així de nou la idea de tornar a Catalunya i presentar-se al Parlament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides