Qui perd protagonisme a Ciutadans?

Lorena Roldán
Lorena Roldán

La dimissió d'Albert Rivera al capdavant de Ciutadans i la sortida d'importants col·laboradors seus, com Juan Carlos Girauta i Fernando de Páramo, ha portat Cs a crear una gestora que porta les regnes de la formació fins al congrés de pròxima primavera, que ha de proclamar Inés Arrimadas nova líder.

Si una persona ha vist reduït el seu protagonisme, aquesta ha estat Lorena Roldán. Després de la marxa d'Arrimadas de Barcelona a Madrid, va ser aquesta tarragonina la que va agafar el protagonisme tant al Parlament de Catalunya com al Senat i al partit, doncs era la portaveu oficial de la formació taronja.

Ara, amb la nova gestora, Roldán ha vist com els seus companys han preferit que ella no segueixi fent de portaveu del partit. Això sí, de moment es manté com a senadora autonòmica i candidata a la presidència de la Generalitat.

Des de Ciutadans expliquen que aquest canvi es produeix perquè és probable que aviat es convoquin les eleccions a Catalunya, encara que aquesta no seria la principal raó.

Tot sembla indicar que Roldán hauria perdut el favor d'Arrimadas, que confia molt més en Carlos Carrizosa, la persona que controla l'organització a Catalunya amb mà de ferro, la qual cosa ha portat a la creació embrionària d'un sector crític, molest amb les formes de Carrizosa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides