Interior tem que els CDR s’infiltrin per rebentar la Cimera del Clima

No descarta la presència de grups radicals europeus
Cimera del Clima a Madrid

El Ministeri de l'Interior compta que grups de CDR i anarquistes procedents de Catalunya acudiran a Madrid per tractar de protagonitzar accions de protesta durant la Cimera de Clima (COP 25) de Nacions Unides que se celebrarà des del dilluns que ve, entre el 2 i el 13 de desembre.

És una informació que publica 'El Periódico' a partir d'informes de la Guàrdia Civil als quals ha tingut accés, que assegura que per evitar ser detectats, els activistes dels CDR estan tractant d'infiltrar-se en diferents grups ecologistes.

Segons el diari, diversos grups ecologistes que lluiten contra el canvi climàtic i la passivitat dels governs tenen previst realitzar accions de protesta no violentes a les quals han convidat a "rebels de tot el món".

La Guàrdia Civil té sota vigilància especialment a XR (Extinction Rebellion), un grup nascut el passat mes de gener que aquests dies ofereix allotjament a Madrid a tots els "rebels" que vulguin acudir.

Els ecologistes de XR defensen les ADNV (accions directes no violentes), encara que adverteixen als seus seguidors que "anem a trencar algunes lleis" durant les protestes de la Cimera del Clima.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides