Roldán no es veu amb cor de remuntar Cs a Catalunya

La líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Lorena Roldán, ha arribat a ser la cara visible del partit perquè Inés Arrimadas va fer el salt a Madrid, i li van vendre que repetirien amb ella l’operació que van gestar amb la seva predecessora: promoció interna amb el total suport i la presència dels líders estatals, i amb tota l’estratègia marcada des de dalt. Però el fracàs estrepitós de Cs a les eleccions del 10-N ha fet que Lorena Roldán tremoli.

Sense les persones de referència que havien marcat les directrius fins ara, la líder de Cs a Catalunya no es veu amb cor de liderar realment la formació i, sobretot, de remuntar els resultats tan dolents del 10-N perquè la caiguda no es repeteixi en les autonòmiques. I és que sense una operació Arrimadas, Roldán no creu que pugui frenar la caiguda en picat de la formació taronja al Parlament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides