Denunciada una agressió sexual a l’acampada d’Universitat

Una persona ha estat identificada però no detinguda perquè no s'ha formalitzat cap denúncia
L'acampada de la plaça Universitat
L'acampada de la plaça Universitat

Una noia que ha participat en l'acampada de protesta independentista instal·lada a la plaça Universitat de Barcelona ha denunciat que la setmana passada ha estat víctima d'una agressió sexual a l'interior d'una de les tendes, han explicat fonts de l'organització de l'acampada a l'ACN.

Els Mossos d'Esquadra van identificar dijous passat una persona que coincidia amb la descripció del suposat agressor, però no van practicar cap detenció perquè que no s'havia presentat una denúncia formal. La presumpta víctima va comunicar a l'anomenat punt lila, habilitat pels organitzadors de la protesta contra els comportaments masclistes, que havia patit una agressió.

Anteriorment, l'acampada es va escindir, coincidint amb el tancament de la campanya electoral, quan les joventuts de la CUP i d'ERC van abandonar la protesta intercanviant retrets amb els que van romandre a la plaça Universitat. Els que s'hi van quedar els van acusar d'haver-se endut diners recaptats. El darrer cap de setmana, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) va desconvocar la vaga indefinida convocada arran de la sentència del Tribunal Suprem contra els líders del procés.

També aquest darrer cap de setmana, els Mossos van identificar de matinada 117 acampats i van practicar una detenció, una actuació que van justificar pel fet que es tracta d'una ocupació "no comunicada" de l'espai públic. L'actuació va tenir lloc després que una constructora hagués denunciat que li havien robat un lavabo portàtil, que coincideix amb la descripció del que hi havia a l'acampada, a més d'una trentena de tanques.

(Visited 112 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari