Detingut per entrar amb una pistola carregada en un col·legi electoral

Es tracta d'un home de 70 anys, veí de Poble Nou del Delta, que ja ha estat detingut
Poble Nou del Delta

Detingut un home de 70 anys, veí de Poble Nou del Delta (Amposta), per entrar amb una pistola i una navalla en un col·legi electoral. L'arma, que la portava amagada, estava carregada amb sis bales i tenia el número d'identificació esborrat. És un tipus d'arma que anys enrere portaven agents de la Guàrdia Civil de paisà, segons fonts de la policia local

L'home ha estat retingut a dins del local, quan els agents han vist que sobresortia el canó, segons informa TV3. Ara està detingut a la comissaria de la policia local, acusat d'un delicte electoral i de tinença il·lícita d'armes. Els fets han passat poc després d'un quart de quatre del migdia.

L'home es dirigia a votar en l'únic punt que hi ha al Poble Nou quan un policia que realitzava tasques de vigilància ha vist com li sobresortia el canó d'un revòlver de la butxaca. Després de fer-li unes preguntes i que contestés amb evasives, l'agent l'ha immobilitzat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides