La Fiscalia investiga si ‘Està passant’ va injuriar els Mossos

Tres sindicats van denunciar el programa de TV3 perquè va comparar els agents policials amb gossos
Toni Soler, durant el 'gag' denunciat per sindicats de Mossos
Toni Soler, durant el 'gag' denunciat per sindicats de Mossos

La Fiscal en cap de Barcelona ha endegat una investigació per determinar si el programa de TV3 Esta passant va cometre un delicte d’injúries amb un gag que escometia els Mossos d’Esquadra, tractant-los de “gossos”, “rabiosos”, "malparits" i “analfabets”, per l’actuació dels agents policials durant les protestes i aldarulls dels darrers dies.

Tres sindicats dels Mossos d’Esquadra van presentar una denúncia la setmana passada que assenyalava la presumpta comissió per part dels responsables d'Està passant d’un delicte d’odi i un altre d’injúries a un funcionari públic. Els denunciants van destacar el fet que el programa, que presenta Toni Soler, titllés de “gossos” els policies, com feia l’entorn d’ETA amb la paraula en èuscar txakurra.

La justícia ha desestimat en altres casos que els cossos policials puguin ser víctimes d’un delicte d’odi. De moment, l’obertura de diligències es limita a la suposada comissió del delicte d’injúries.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides