Cauen les darreres pancartes ‘indepes’ dels ajuntaments de les capitals de província

Els consistoris de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona acaten l'ordre de la Junta Electoral

Si l'Ajuntament de Tarragona va retirar ahir, per ordre de l'alcalde Pau Ricomà (ERC), la pancarta a favor dels líders independentistes presos que lluïa a la façana del consistori acatant l'ordre de la Junta Electoral de Zona (JEZ), avui ho han fet els ajuntaments de Girona i Lleida també per donar compliment a les ordres que han rebut de les Juntes Electorals de Zona, i que els prohibia mostrar pancartes o altres símbols a favor dels empresonats. L'Ajuntament de Barcelona ja havia retirat la pancarta el passat 28 de setembre per ordre de l'alcaldessa Ada Colau (BCNComú).

A l'Ajuntament de Girona s'ha despenjat la pancarta independentista a primera hora del matí per ordre de l'alcaldessa Marta Madrenas (JxCat), i a Lleida s'ha fet el mateix cap a dos quarts de deu per ordre de l'alcalde Miquel Pueyo (ERC).

Però en alguns dels ajuntaments d'aquestes capitals de província catalanes s'intentarà seguir lluint missatges a favor dels líders independentistes que es troben empresonats a l'espera de la sentència del Tribunal Suprem pel judici de l'1-O.

A Tarragona, funcionaris independentistes han decidit que cada matí trauran una pancarta a favor dels empresonats i la desplegaran durant una estona a les portes de l'edifici consistorial. Mentre que a Girona s'ha instal·lat una gran pancarta a la plaça del Vi, on hi ha la seu consistorial, que penja des de l'edifici propietat del bisbat de Girona fins a la façana d'un particular.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari