Neix la primera plataforma mediàtica ibèrica: EL TRAPEZIO

D'entrada, es publica en una doble edició, en castellà i portuguès, que s'ampliarà pròximament al català
El Trapezio
El Trapezio

Després d'un any de treballs preparatoris, neix a Internet EL TRAPEZIO (eltrapezio.eu), el primer diari digital bilingüe castellà-portuguès, de tipus generalista, destinat a un públic, tant portuguès com espanyol, que vol conèixer millor l'actualitat del país veí. En un futur, EL TRAPEZIO també disposarà d'una edició en català, l'idioma oficial d'Andorra

Aquest nou diari busca tenir una mirada creuada, una doble visió empàtica, per aspirar a una major entesa entre els habitants i pobles que compartim l'espai peninsular, històricament dividit entre els Estats portuguès, espanyol i andorrà. 

El projecte editorial defineix EL TRAPEZIO com “una publicació digital dirigida a les comunitats hispanoparlant i lusoparlant. El seu objectiu és crear una opinió pública ibèrica, conscient de l'existència de barreres administratives i lingüístiques peninsulars que volem contribuir a superar”. 

EL TRAPEZIO és un espai plural i obert, que accepta -des de la tolerància i el respecte- les opinions de tothom. L'empresa editora i el director de la publicació es reserven el dret a no difondre aquells textos que transgredeixin el to general de bona convivència i de cultura propositiva. 

EL TRAPEZIO és una publicació agermanada al grup editorial EL TRIANGLE, fundat l’any 1990 pel periodista Jaume Reixach. La publicació manté un equilibri de participació entre portuguesos i espanyols, amb plena sensibilitat cap a totes les diferències i particularitats que conviuen en el territori peninsular.

L’editor i director d’EL TRAPEZIO és el periodista Jaume Reixach. De la coordinació general del diari se n’encarrega Pablo González ([email protected]).

(Visited 86 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari