Torra s’arronsa: retira la pancarta del Palau de la Generalitat

El president, que havia dit que no ho faria, obeeix després que el TSJC ordenés l'actuació dels Mossos
El balcó, sense la pancarta
El balcó, sense la pancarta

La pancarta de suport als dirigents independentistes presos i als instal·lats a l'estranger ha estat despenjada del balcó del Palau de la Generalitat després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi ordenat als Mossos d'Esquadra la retirada immediata de la simbologia aquest divendres.

Després de rebre un primer requeriment en aquest sentit, el president de la Generalitat, Quim Torra, va anunciar que no retiraria els símbols -la pancarta i el llaç groc-, i poc abans d'exhaurir-se el termini de 48 hores que tenia per complir el requeriment, aquest dimecres, va presentar un recurs davant el mateix tribunal que no va reeixir.

Finalment, operaris de la Generalitat -no agents dels Mossos- s'han encarregat de retirar la pancarta aquest divendres a primera hora de la tarda.

Torra serà jutjat el 18 de novembre per un delicte de desobediència, que presumptament va cometre en una situació similar, ja que no va despenjar símbols d'edificis públics després dels requeriments que li va remetre la Junta Electoral en campanya electoral.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides