El TSJC insta Torra a retirar la pancarta dels presos en 48 hores

Estima les mesures cautelars sol·licitades per la plataforma Impulso Ciudadano
Quim Torra
Quim Torra

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) insta el president de la Generalitat, Quim Torra, a retirar en 48 hores "la pancarta i els símbols" de la façana del Palau de la Generalitat, que demanen “la llibertat dels presos polítics i exiliats”.

La interlocutòria de la secció cinquena de la sala contenciosa administrativa, coneguda aquest divendres, estima la petició de mesures cautelars formulada per l’entitat Impulso Ciudadano. La resolució, sobre la qual un magistrat ha emès un vot particular, pot ser objecte d’un recurs de reposició en un termini de cinc dies.

Torra serà jutjat el pròxim més de novembre per un delicte de desobediència que presumptament va cometre en una situació similar, ja que no va despenjar símbols d'edificis públics després dels requeriments que li va remetre la Junta Electoral en campanya electoral.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides