La Guàrdia Urbana culpa Ada Colau de la inseguretat a Barcelona

Segons el portaveu del sindicat, l'alcaldessa "mai ha volgut a la policia local" de la capital catalana
guardia urbana
guardia urbana

Més d'una dotzena d'assassinats porta Barcelona enguany, més de la meitat d'ells en els últims dos mesos. Manel García, portaveu de Sapol, el sindicat majoritari a la Guàrdia Urbana, recorda que la seva organització fa temps que avisa l'alcaldessa, Ada Colau.

"A l'estiu de l'any passat, ja vam avisar a l'alcaldia que la cosa s'anava a desbordar. Però Colau mai ha volgut a la Guàrdia Urbana. Primer va dir que faltaven agents. Després, va donar la culpa als Mossos d'Esquadra… Fa poc, malparlava per la falta de 300 agents dels Mossos. Però si a la Guàrdia Urbana li falten 1.200 agents, i no diu res! En un recent article, culpava de l'alarma per falta de seguretat a la dreta, a la Fiscalia, als mitjans de comunicació, als Mossos i al conseller d'Interior, però mai es mira ella. Fa tres anys que li anem avisant i tot segueix igual. La plantilla està farta", es despatxa García en una entrevista a El Confidencial.

García posa els números a sobre de la taula: cada dia hi ha entre una i dues agressions sexuals, entre 10 i 15 furts cada vegada més violents i innombrables baralles i actes de vandalisme. L'estadística no enganya: hi ha gairebé el doble de robatoris que quan l'alcaldessa va arribar a l'ajuntament.

"Aquí s'ha creat un món al revés. Davant de qualsevol conflicte entre un policia local i un delinqüent, l'ajuntament treia la defensa jurídica a l'agent i la hi posava el delinqüent. L'ajuntament ens ha deixat tirats", es queixa el sindicalista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides