Ada Colau també planta la Diada

L'alcaldessa no participarà en la manifestació perquè no se sent representada per la convocatòria
Ada Colau

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, no participarà en la manifestació de l'Onze de Setembre convocada per l'ANC perquè no se sent representada per la convocatòria, segons ha explicat en declaracions a Cuatro.

"Jo no aniré a la manifestació perquè no em sento representada per la convocatòria, però respecto la gent que vulgui manifestar-se", ha indicat Colau, que ha dit que espera "que es pugui reconduir la política cap a la política", ja que la judicialització "no ajuda en res".

Així, l'alcaldessa s'afegeix als crítics amb la Diada. El PSC també han anunciat que no participarà aquest any a l'acte oficial de la Diada, en aquest cas organitzat per la Generalitat i el Parlament en considerar també que és "excloent" i que només està pensat en clau independentista, girant l'esquena així als catalans que no comparteixen el projecte sobiranista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides