De quin país és el prefix del xat d’Òmnium Cultural per promoure la participació a la Diada?

Missatge de benvinguda al xat d'Òminum Cultural
Missatge de benvinguda al xat d'Òminum Cultural

D’Alemanya. El número del xat que utilitza Òmnium Cultural per intentar mobilitzar gent perque participi a l’acte que organitza amb l’Assemblea Nacional Catalana el proper 11 de setembre és el 49 157 92389708. El 49 és el prefix per telefonar a Alemanya i el 157 correspon a l’operador de telefonia mòbil E-Plus.

Preocupats com estan els organitzadors d’aquest acte que la participació sigui inferior a la d’anys anteriors, estan movent cel i terra per augmentar-la. El xat que fa servir Òmnium Cultural per aconseguir-ho no és nou però el tenia aparcat des de feia mesos. El va crear el 19 de març amb el nom de ‘Judici a la democràcia’. L’ha difós a través d’un missatge a twitter en el qual diu: “Venen mesos intensos. El Whatsapp d’Òmnium tornarà a ser clau. Uneix-t’hi!”. També s’hi llegeix: “La sentència del Judici a la Democràcia serà dura, injusta i llarga. Connecta’t al nostre canal de WhatsApp per ser informat de les pròximes mobilitzacions i avisa als teus amics i familiars” I inclou el número de telèfon esmentat al qual s’ha d’enviar la paraula ‘DEMOCRÀCIA’ per ser acceptat al xat.

Un cop fet aquest tràmit el nou membre del xat rep un missatge d’agraïment per incorporar-s’hi  i se li recorda que “aquest número és només per a tu, no el comparteixis. Veuràs que estem utilitzant prefixos internacionals”. Es pot activar en una seixantena d’idiomes i es garanteix que “els missatges i trucades d’aquest xat estan ara assegurades amb encriptació d’extrem a extrem”. És a dir, que només emissor i receptor en tenen constància. Ni el conjunt del grup d’Òmnium ni la companyia Whatsapp poden tenir-ne.No se'n fien de ningú i menys de les operadores de telèfon espanyoles.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides