Qui encarna ara la figura de “la puta i la Ramoneta”?

Pere Aragonès

Segons l'economista Xavier Sala-i-Martin, vinculat abans a la vella Convergència i ara als sectors més abrandats de l'independentisme postconvergent, allò que representaven ells abans, la "Puta i la Ramoneta", ho encarna ara Esquerra Republicana de Catalunya.

L'economista ha retret al vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, que manifestés en una entrevista a El Nacional que "l'objectiu és guanyar capacitat d'incidència al Congrés".

Sala-i-Martin li ha dit que "aquesta va ser l'estratègia del pujolisme durant vint anys, una estratègia que des d'ERC qualificàveu (correctament) de "La Puta i la Ramoneta" (i que jo vaig qualificar de "Puta i la Duraneta", cosa que va comportar els insults de Duran Lleida)".

El dirigent d'Esquerra li ha replicat que "Pedro Sánchez no vol dependre de nosaltres perquè sap que no anem a fer la puta i la Ramoneta o negociar avantatges per les empreses de peatges. Això seria molt fàcil". "No vol dependre de nosaltres perquè sap que som independentistes i actuem en conseqüència".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides