Descobreixen 18 milions d’euros a Suïssa dels quals n’era beneficiari Jordi Pujol Ferrusola

‘El Mundo’ desvetlla detalls de la informació inclosa en la comissió rogatòria que el jutge José de la Mata va enviar a les autoritats helvètiques
Jordi Pujol Ferrusola, al Parlament de Catalunya

Jordi Pujol Ferrusola va ser beneficiari del fons d’inversions Selecta, que va arribar a tenir 18 milions d’euros ocults en entitats bancàries suïsses. Així ho recull la resposta de les autoritats suïsses a la comissió rogatòria que va enviar a aquell país el jutge José de la Mata, que investiga els fons que ha amagat a la Hisenda espanyola la família Pujol al llarg dels darrers anys, i que ha difós el diari ‘El Mundo’ aquest dimarts 13 d’agost.

Del fons Selecta n’eren beneficiàries d’altres persones, entre elles l’empresari Carles Tusquets Trias de Bes. Part dels diners detectats per les autoritats suïsses –uns 8 milions- es van desviar a entitats financeres de Luxemburg. Aquests dies també s’ha sabut que el jutge ha detectat a Andorra 9 milions d’euros més vinculats al clan Pujol i gestionats per l’empresari Francesc Robert Ribes, que actuaria de testaferro.

Aquestes informacions tanquen el procés d’investigació sobre la fortuna oculta de la família de l’ex-president de la Generalitat i que va posar-se al descobert quan Jordi Pujol va reconèixer la seva existència ara fa cinc anys. Per tant, la fase oral del judici està més a prop.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides