La relació ERC-ANC, primera víctima de la guerra ‘indepe’

Els retrets, les revenges, les operacions per robar-se el poder els uns als altres. Són els elements que més han envoltat el món independentista darrerament. I enmig de tota aquesta guerra -centrada, sobretot, entre ERC i JxCat– l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha decidit arremetre més fort contra uns que contra els altres.

I és que als sectors més radicalitzats no agrada gens el discurs que Esquerra fa, i aprofiten qualsevol moviment dels republicans per carregar contra ells, molt més que contra JxCat, la CUP o altres sectors. És per això que els elements de pressió de l’ANC sobre ERC s’han redoblat per ordre directa de la seva direcció. Aquesta circumstància ha fet, doncs, que des d’Esquerra retreguin a l’Assemblea la seva actitud. I de retruc, la relació està pràcticament trencada entre les dues organitzacions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.