La CUP busca reorientar-se per a les eleccions

La situació de l’independentisme fa preveure que les eleccions al Parlament no trigaran. Pràcticament tothom preveu que hi haurà convocatòria electoral abans d’un any i això fa que les maquinàries dels partits estiguin ja en marxa per preparar el terreny. I la CUP no n’és una excepció.

Les veus més experimentades de la cúpula ja han posat alerta la direcció i han demanat moviments per reorientar la formació de cara a les possibles eleccions. “Els plantejaments que hem ofert ens han fet passar quasi desapercebuts, i gent que ens podria votar pel que fem no ho ha fet per com ho diem”, assegura una de les dirigents en privat. L’autocrítica ha començat aquest cop des de dalt, una pràctica poc habitual en un partit on tots els girs s’impulsen des de la base.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides