Rull demana sortir de la presó per una operació del seu fill

El Suprem ja ha donat permís en dues ocasions a l'exconseller per motius similars
Josep Rull

L'exconseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha demanat sortir de la presó per poder acompanyar el seu fill a una operació prevista pel mes d'agost. Rull, que es troba en presó provisional al centre penitenciari de Lledoners a Sant Joan de Vilatorrada després del judici contra el procés independentista, ja ha obtingut permís per sortir de la presó en dues ocasions per acompanyar el seu fill per temes mèdics.

Després que el Tribunal Suprem denegués deixar en llibertat els líders independentistes empresonats un cop acabat el judici, Rull va afegir a la seva petició el tema de la salut del seu fill argumentant que aquest fet neutralitza qualsevol risc de fugida. Ara l'alt tribunal ha de decidir si dona permís a Rull per sortir de la presó i poder acompanyar el seu fill en la intervenció mèdica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.