La Creu Roja explica els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Creu Roja
Creu Roja

L’equip Agenda 2030 de la Creu Roja a Catalunya i del Consorci de la Zona Franca han organitzat, el passat 10 de juliol, un col·loqui per debatre sobre com teixir aliances per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). L’acte, que ha comptat amb l‘assistència de prop d`un centenar d’empreses, s’ha celebrat a la seu central del Consorci de la Zona Franca.

L’Agenda 2030 consta de 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, establerts per Nacions Unides, que tenen com a finalitat erradicar la pobresa, combatre la desigualtat i la injustícia i solucionar el canvi climàtic abans d’aquesta data. Aquesta agenda esdevé una oportunitat única perquè sector privat, administracions i entitats socials treballin conjuntament per canviar la direcció de les nostres accions a favor de l’ésser humà i el nostre planeta.

A l’acte, el president i el coordinador de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet i Enric Morist, respectivament, han explicat què poden fer les empreses per desenvolupar l’Agenda 2030.  També han intervingut el delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro, i  el  director de la Fundació Abertis, Sergi Loughney, que ha exposat l’experiència d’aquesta fundació amb la Creu Roja.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.