La Creu Roja explica els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Creu Roja
Creu Roja

L’equip Agenda 2030 de la Creu Roja a Catalunya i del Consorci de la Zona Franca han organitzat, el passat 10 de juliol, un col·loqui per debatre sobre com teixir aliances per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). L’acte, que ha comptat amb l‘assistència de prop d`un centenar d’empreses, s’ha celebrat a la seu central del Consorci de la Zona Franca.

L’Agenda 2030 consta de 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, establerts per Nacions Unides, que tenen com a finalitat erradicar la pobresa, combatre la desigualtat i la injustícia i solucionar el canvi climàtic abans d’aquesta data. Aquesta agenda esdevé una oportunitat única perquè sector privat, administracions i entitats socials treballin conjuntament per canviar la direcció de les nostres accions a favor de l’ésser humà i el nostre planeta.

A l’acte, el president i el coordinador de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet i Enric Morist, respectivament, han explicat què poden fer les empreses per desenvolupar l’Agenda 2030.  També han intervingut el delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro, i  el  director de la Fundació Abertis, Sergi Loughney, que ha exposat l’experiència d’aquesta fundació amb la Creu Roja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides