Marín veu “postureig” en el “mur” de l’independentisme als pactes

La nova presidenta de la Diputació de Barcelona afirma que la crisi catalana no s'arreglarà només amb la Justícia
Núria Marín
Núria Marín

L'alcaldessa de L'Hospitalet i nova presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha justificat el pacte al qual van arribar els socialistes amb JxCat per governar l'ens provincial. Marín, en declaracions a la Cadena SER, ha afirmat que "quan no hi ha majories absolutes el lògic i el normal és que les formacions polítiques parlin, intentin arribar a pactes i a acords i que així es produeixi, i és el que hem fet a la Diputació de Barcelona".

Marín ha dit que les pegues que s'han posat des de les formacions independentistes, tant JxCat com des d'ERC, per pactar amb el PSC després de les eleccions municipals tenen una part de ficció. Marín ha dit que "aquell mur, crec també que la ciutadania a poc a poc l'ha anat destruint, perquè no era un mur real al cent per cent, era una part de realitat però també una part d'una mica de postureig per part de les formacions polítiques".

La presidenta de la Diputació de Barcelona també ha parlat de la situació de la crisi política que hi ha a Catalunya. Per Marín "aquí tenim un problema polític i no podem pensar que només a través de la justícia el solucionarem. Ben al contrari, hem d'utilitzar la política, i política significa parlar, significa dialogar, significa també discutir, però intentar arribar a acords".

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari