Un enfrontament entre detractors i defensors dels MENA acaba amb quatre ferits

Reprodueix vídeo

Quatre persones ferides, dos menors i dos adults, és el balanç de l'enfrontament que es va produir aquest dijous al vespre al Masnou entre detractors i defensors dels menors estrangers no acompanyats (MENA) que estan acollits a un centre de menors tutelats per la Generalitat.

Els fets van començar després que els dos grups de manifestants coincidissin davant de l'Ajuntament del Masnou en els que els contraris s'havien concentrat per protestar per una presumpta agressió sexual d'un dels menors tutelats, que es troba detingut, a una noia de la població.

Durant la manifestació a l'Ajuntament els dos grups van estar separats en tot moment per un cordó policial dels Mossos d'Esquadra, però després els contraris a la presència dels MENA es van dirigir al centre on s'allotgen els menors i el van atacar, provocant ferides a dos menors i dos adults que estaven a aquest centre.

Entre els atacants hi havia veïns del Masnou però també altres individus que no són d'aquesta població. En aquesta localitat del Maresme hi ha 50 places per menors que estan sota la protecció de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA).

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha condemnat els atacs que ha qualificat d'"intolerables" denunciat que els centres de menors són "de màxima protecció, que acullen les persones més vulnerables i que són un servei públic".

Per tot plegat, la Generalitat ha anunciat que davant aquestes actituds "violentes" posaran els seus serveis jurídics a treballar per denunciar els fets davant la Justícia.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides