Els magistrats del Suprem van ser objectiu de hackers després del judici

El CNI implementa mesures de seguretat per protegir les comunicacions dels set magistrats

Els magistrats que van conformar el tribunal del Suprem que va jutjar els líders independentistes en la causa de l'1-O han estat objectiu dels hackers després que el procés hagi quedat vist per sentència. De fet, i segons han avançat El Confidencial i La Vanguardia, els set magistrats van rebre avisos oficials perquè extremessin les mesures de seguretat dels seus equips informàtics.

En aquest sentit, el Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) va detectar intents massius d'accedir al sistema personal de correu electrònic del president de la sala segona, Manuel Marchena, així com d'altres magistrats. Malgrat que no s'ha informat als jutges sobre l'abast dels atacs, sí que se'ls ha advertit sobre la necessitat d'augmentar totes les mesures de seguretat.

De moment, però, el Suprem no ha pogut constatar si els atacs de hackers van aconseguir els objectius d'entrar als correus electrònics o si simplement es van quedar en intents.

Durant els últims dies, el compte d'Anonymous Catalunya va destacar que el Consell General del Poder Judicial (CGPJ) tenia "un problema de seguretat".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari