Nissan triplica la producció de furgonetes elèctriques

La furgoneta elèctrica e-NV200 de Nissan.
La furgoneta elèctrica e-NV200 de Nissan.

L'empresa automobilística Nissan ha triplicat la seva producció de furgonetes elèctriques fins al mes de maig, respecte de les dades dels cinc primers mesos de l'any passat. La planta de Nissan de Barcelona, pionera en la fabricació de furgonetes elèctriques a Espanya, ha fabricat més de 5.300 unitats del seu model de furgoneta elèctrica e-NV200 fins al mes de maig, la qual cosa suposa un 240% més que en el mateix període del 2018. 

Durant tot 2018, la planta de Barcelona de la companyia va fabricar unes 6.000 unitats, un 50% més que en 2017. I en el que va de 2019, ja gairebé ha aconseguit la xifra del conjunt de l'any anterior.

Naiara Villanueva, directora de Producció de la planta de Nissan a Barcelona, xifra en més de 25.000 les unitats fabricades de la e-NV200 des del 2014, que s'han exportat a tot el món.

Els models Leaf -turisme elèctric- i e-NV200 permeten a la companyia liderar el mercat de vehicles elèctrics a Espanya durant els cinc primers mesos del 2019, amb una quota de mercat del 25%. Això es tradueix que un de cada quatre vehicles elèctrics venuts a Espanya és de Nissan. Concretament, el Nissan Leaf té una quota del 22% i l'e-NV200 del 44%.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.