Quin maldecap té el president del Parlament, Roger Torrent?

roger torrent parlament 21-3-18
roger torrent parlament 21-3-18

Abans de ser escollit president del Parlament, Roger Torrent era l’alcalde de Sarrià de Ter (Gironès). En aquesta localitat hi ha, des de fa més d’un segle, una important fàbrica paperera –l’antiga Torras Hostench- que, des de l’any 2016, explota l’empresa valenciana Hinojosa.

Quan era alcalde, Roger Torrent va acollir amb els braços oberts l’arribada d’aquest inversor, que va reprendre l’activitat de la fàbrica paperera, que havia deixat de funcionar. Però aquesta indústria s’ha acabat convertint en un turment pels veïns de Sarrià de Ter i l’Ajuntament de la localitat, a causa de les fortes pudors i sorolls que desprèn.

La fàbrica Hinojosa Paperera de Sarrià SL és un focus de molèsties per la salut i el medi ambient, malgrat la bona voluntat expressada pels seus responsables d’implementar mesures pal·liatives. La vida quotidiana a Sarrià de Ter ha esdevingut “insuportable” –segons denuncien els veïns- i s’ha constituït la Plataforma Prou que reclama, ras i curt, que l’Ajuntament procedeixi a la clausura de la fàbrica. Roger Torrent, responsable de la reobertura de la paperera, no dorm tranquil.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.