Buch i Calvet preparen l’assalt al PDECat

La guerra al PDECat va esclatar quan l’excoordinadora Marta Pascal i l’expresident Carles Puigdemont es van enfrontar en un desafiament mutu que va acabar amb l’aleshores líder destronada i el resident de Waterloo imposant part de la direcció, però no tota. David Bonvehí, un home de tothom i de ningú, es posava al capdavant del partit en una mena de treva i mostra de bona voluntat entre les faccions del PDECat. Però la guerra soterrada ha continuat durant tot aquest temps, i la confecció de les llistes electorals per al Congrés, el Senat i el Parlament Europeu va ser una de les grans batalles.

Aquell enfrontament el va guanyar, sobradament, Carles Puigdemont, i ara els seus es veuen amb cor, ganes i força per fer l’assalt final que acabi amb el partit als peus de l’expresident i entregat a l’estratègia de JxCat i de la Crida de Puigdemont. És per això que, tot i el fracàs electoral de les eleccions espanyoles i municipals, el bon resultat obtingut per Puigdemont a les europees està empenyent els seus a forçar l’assalt final al partit. Així, segons coneixedors dels moviments, els consellers Miquel Buch i Damià Calvet estarien posant-se al capdavant de l’operació per provocar un congrés extraordinari i ocupar el lideratge d’un PDECat al servei de Puigdemont.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides