Buch i Calvet preparen l’assalt al PDECat

La guerra al PDECat va esclatar quan l’excoordinadora Marta Pascal i l’expresident Carles Puigdemont es van enfrontar en un desafiament mutu que va acabar amb l’aleshores líder destronada i el resident de Waterloo imposant part de la direcció, però no tota. David Bonvehí, un home de tothom i de ningú, es posava al capdavant del partit en una mena de treva i mostra de bona voluntat entre les faccions del PDECat. Però la guerra soterrada ha continuat durant tot aquest temps, i la confecció de les llistes electorals per al Congrés, el Senat i el Parlament Europeu va ser una de les grans batalles.

Aquell enfrontament el va guanyar, sobradament, Carles Puigdemont, i ara els seus es veuen amb cor, ganes i força per fer l’assalt final que acabi amb el partit als peus de l’expresident i entregat a l’estratègia de JxCat i de la Crida de Puigdemont. És per això que, tot i el fracàs electoral de les eleccions espanyoles i municipals, el bon resultat obtingut per Puigdemont a les europees està empenyent els seus a forçar l’assalt final al partit. Així, segons coneixedors dels moviments, els consellers Miquel Buch i Damià Calvet estarien posant-se al capdavant de l’operació per provocar un congrés extraordinari i ocupar el lideratge d’un PDECat al servei de Puigdemont.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.