Per què Laporta presumeix de no conèixer els estatuts del Barça?

Joan Laporta
Joan Laporta

La forma ridícula en que l'expresident del FC Barcelona, ​​Joan Laporta, segueix intentant sostenir-se en l'actualitat blaugrana ha deixat escrit un altre capítol agònic amb una sortida de to a les poques hores de l'eliminació del primer equip a les semifinals de la Champions.

Ho ha fet enviant a les xarxes socials un twitter en què diu: "La directiva no volia convocar eleccions aquest estiu? Doncs que ho faci. Estic disposat a presentar-me i qui vulgui recuperar el model de club per tornar a aconseguir la glòria per fer història, si ho vol, em podrà votar".

Encara que part de la premsa segueix fent seguidisme de la seva pesca d'arrossegament entre la massa social barcelonista i ha pretès donar-li al missatge un to transcendent, la veritat és que ha comès diversos errors, el primer demostratiu del seu absolut desconeixement dels estatuts del FC Barcelona, ja que la directiva no posseeix la facultat de convocar eleccions. No està entre les seves atribucions.

I això amb independència que ningú de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu hagi suggerit dimitir en ple, el que seria l'únic supòsit capaç de desencadenar un procés electoral a través una junta gestora que disposaria de tres mesos per convocar-les. Laporta, doncs, no sap ni el que es diu en aquest sentit.

D'altra banda, no han faltat socis que, davant l'amenaça de presentar-se de nou a les eleccions com ho va fer en 2015, li han enviat un missatge d'advertència i de recordatori en el sentit que faria bé en no presumir de la seva capacitat de gestió després haver liderat la desaparició del Reus juntament amb Joan Oliver, Xavier Sala Martín i Rafael Yuste, el seu equip de confiança que ja havia arruïnat el Barça el 2010 deixant rere seu unes pèrdues de 84 milions d'euros.

No cal dir que la solvència econòmica personal de l'expresident, per més que fes bons negocis des de la llotja del Camp Nou entre 2003 i 2010, no li arriba per plantejar-se ni remotament la possibilitat d'avalar com a candidat dels més de 130 milions d'euros requerits.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides