La ministra de Justícia marxa d’un acte quan citen els “presos polítics”

Delgado no ha completat l'homenatge a Mauthausen perquè la Generalitat ha denunciat la situació dels líders independentistes empresonats
Dolores Delgado
Dolores Delgado

La ministra de Justícia, Dolores Delgado, ha abandonat aquest diumenge un acte d'homenatge de la Generalitat a Mauthausen perquè s'ha fet menció als "presos polítics". Tal com publiquen diversos mitjans, la directora general de Memòria Democràtica, Gemma Domènech, ha denunciat la situació dels líders independentistes empresonats i Delgado, que assistia als actes internacionals de record als milers de víctimes espanyoles del nazisme, ha marxat de l'homenatge.

Domènech ha fet referència als presos en recordar que la placa d'homenatge que actualment llueix a la petita localitat d'Àustria va ser col·locada per Raül Romeva tot just fa dos anys, quan era conseller d'Exteriors del govern de Carles Puigdemont.

La ministra ha optat per abandonar l'acte i deixar, pocs minuts després, un ram de flors en una altra placa. "Això és per a tots els espanyols", ha remarcat la ministra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides