Les crítiques d’Esquerra a De Gispert molesten als socis Demòcrates

La formació reclama "lleialtat" als republicans després dels retrets del president d'ERC al Parlament
Núria de Gispert
Núria de Gispert

Demòcrates de Catalunya ha reclamat "lleialtat" a ERC després que el president d'ERC al Parlament, Sergi Sabrià, hagi criticat el tuit de l'expresidenta del Parlament Núria de Gispert -membre de Demòcrates- en el qual reproduïa un missatge on es comparava a membres de PP i Cs amb porcs -que després va esborrar davant la polèmica que es va generar-.

"Ho estem gestionant", han explicat fonts de Demòcrates a Europa Press, que han admès el malestar que han generat les declaracions de Sabrià en el si de la formació, tenint en compte que amb ERC comparteixen grup parlamentari.

Sabrià va considerar que el missatge de l'expresidenta del Parlament era un error greu que s'allunya dels postulats sobiranistes, sumant-se així a les crítiques que també van expressar Cs i PSC en contra De Gispert.

Les citades fonts recorden que la mateixa De Gispert va eliminar del seu compte personal el tuit i va afirmar que mai va voler dir porc "a ningú".

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.