Quina subvenció ha rebut el filòsof i articulista Bernat Dedéu?

bernat dedeu tv3
bernat dedeu tv3

Bernat Dedéu, un dels enfants terribles del processisme, figura com a beneficiari d’una subvenció de 5.000 euros atorgada pel departament de Cultura, segons publica el DOGC. Aquesta ajuda pública, concedida en temps de la consellera Laura Borràs, està justificada pel treball de “creació” del seu últim llibre, Guia sentimental de l’Eixample, que ha editat Pòrtic.

Aquest filòsof, alineat amb la línia dels durs i purs del moviment independentista, ha protagonitzat algunes polèmiques. Per exemple, l’any passat va ser condemnat a una sanció de 18.000 euros per haver injuriat greument el periodista Lluís Bassets, exdirector adjunt d’El País. També va reaccionar amb exabruptes contra ERC quan va ser suprimida la seva col·laboració al programa Estat de Gràcia a Catalunya Ràdio. L’any 2017 es va postular a la presidència de l’Ateneu Barcelonès, però va perdre les eleccions davant de Jordi Casassas.

En l’actualitat, Bernat Dedéu escriu al digital El Nacional i col·labora a tertúlies de TV3. Afí al sector més hiperventilat de Junts per Catalunya, com demostra la subvenció de 5.000 euros que li ha donat Laura Borràs, el filòsof s’ha arrenglerat al costat de la candidatura municipal de Barcelona és Capital, que lidera el també filòsof independentista Jordi Graupera.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides