Millo fitxa com a alt càrrec de la Junta d’Andalusia

Assumeix l'acció exterior del govern de Juanma Moreno
Enric Millo
Enric Millo

Enric Millo, l'exdelegat del govern espanyol a Catalunya i exdiputat de CiU i del PP al Parlament, ha estat nomenat secretari general d'Acció Exterior de la Junta d'Andalusia, que presideix el popular Juanma Moreno.

El mateix Millo ho ha confirmat a Twitter: "Agraeixo molt la confiança que el president Juanma Moreno ha dipositat en mi. És un gran repte professional i polític que afronto amb il·lusió i voluntat de servei públic a la Comunitat i al conjunt d'Espanya".

Aquest càrrec adscrit a la conselleria de la Presidència té com a funció, entre més, la de representar la Junta d'Andalusia davant la Unió Europea.

Millo, que havia quedat fora de les llistes electorals d'enguany amb l'arribada de Pablo Casado a la presidència del PP, és un dels personatges públics més assenyalats per l'independentisme pel seu paper com a delegat del govern durant els anys del procés, en particular durant l'1-O. Al judici que se celebra al Tribunal Suprem, va declarar que una filla seva va esborrar una pintada on se li deia "Millo more't".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides