Millo fitxa com a alt càrrec de la Junta d’Andalusia

Assumeix l'acció exterior del govern de Juanma Moreno
Enric Millo
Enric Millo

Enric Millo, l'exdelegat del govern espanyol a Catalunya i exdiputat de CiU i del PP al Parlament, ha estat nomenat secretari general d'Acció Exterior de la Junta d'Andalusia, que presideix el popular Juanma Moreno.

El mateix Millo ho ha confirmat a Twitter: "Agraeixo molt la confiança que el president Juanma Moreno ha dipositat en mi. És un gran repte professional i polític que afronto amb il·lusió i voluntat de servei públic a la Comunitat i al conjunt d'Espanya".

Aquest càrrec adscrit a la conselleria de la Presidència té com a funció, entre més, la de representar la Junta d'Andalusia davant la Unió Europea.

Millo, que havia quedat fora de les llistes electorals d'enguany amb l'arribada de Pablo Casado a la presidència del PP, és un dels personatges públics més assenyalats per l'independentisme pel seu paper com a delegat del govern durant els anys del procés, en particular durant l'1-O. Al judici que se celebra al Tribunal Suprem, va declarar que una filla seva va esborrar una pintada on se li deia "Millo more't".

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari