Turull protagonitza el primer míting d’un pres independentista

El candidat de Junts per Catalunya per Lleida reivindica l'1-O i reclama unitat
Jordi Turull

Primera intervenció en un míting d'un pres independentista. Des de la presó de Soto del Real, Jordi Turull -cap de llista de Junts per Catalunya a Lleida- ha intervingut a través de videoconferència en un acte a la Seu d'Urgell. La Junta Electoral Central ho ha autoritzat aquest mateix matí. Turull ha demanat que el 28 d'abril no es perdi l'oportunitat d'omplir les urnes d'unitat.

"Hem superat moments molt difícils perquè hem anat junts", ha destacat el dirigent independentista, visiblement emocionat. Hi ha una oportunitat el 28-A, ha indicat, d'enviar un "missatge molt clar a l'Estat i al món" per "reforçar la legitimitat democràtica" de l'1-O i del 21-D, les últimes eleccions catalanes.

"Presentar-me és la millor manera de demostrar que són més fortes les conviccions que les injustícies d'aquest Estat. Per això em fa tanta il·lusió, i per això vull posar el màxim coratge en aquestes eleccions", ha insistit, al mateix temps que situava JxCat com "la gent que posa per davant els interessos del país que no pas el del partit".

"Som la unitat, la transversalitat i la determinació. Això és el que fa avançar les societats", ha destacat el dirigent independentista, que ha reivindicat l'1-O.

"Des dels set anys que volto per aquestes terres", ha ressaltat Turull. "Des de Josa de Cadí he après la manera de ser i de fer de la gent del Pirineu i de l'Aran", ha asseverat l'exconseller de la Presidència. "Per mi és un gran goig poder ser candidat per la demarcació de Lleida. No és una candidatura simbòlica, sinó amb totes les conseqüències", ha apuntat el dirigent nacionalista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides