Torra diu per carta als funcionaris que per Sant Jordi cal tenir presents els presos i exiliats

El president de la Generalitat agraeix als servidors públics “el valor d’haver aguantat el timó de la nau quan era més difícil”
Carta de Quim Torra als funcionaris per Sant Jordi
Carta de Quim Torra als funcionaris per Sant Jordi

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha enviat una carta als funcionaris, amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi, on els diu que “no cal recordar que vivim temps complicats en la política catalana. Que aquest Sant Jordi no tindrem entre nosaltres el president Puigdemont i els consellers del seu govern que són amb ell a l’exili o que són a la presó. Els tindrem ben presents en una jornada de festa i sentit de comunitat”. Torra afirma que “aprofito aquest missatge, que tan sols es va interrompre l’any passat amb el nefast 155, per agrair-te la feina que fas. Res d’allò que s’impulsa des del Govern no tindria sentit ni seria possible de realitzar sense la teva feina, que és fonamental per tirar endavant el país”.

“Aquests primers mesos a la presidència de la Generalitat he pogut comprovar la qualitat i el compromís dels servidors públics. Tot el país ha de sentir-se orgullós de la vostra feina, però sobretot us n’heu de sentir vosaltres mateixos. Heu passat moments molt difícils aquests últims temps i cal destacar el valor d’haver aguantat el timó de la nau quan era més difícil”, escriu. Torra considera que, per a ell, “la jornada de Sant Jordi és la més bonica i joiosa que celebrem a Catalunya (…). El patró de Catalunya és un símbol de força, de determinació, de lluita. No és tan sols un heroi; són uns ulls que miren una terra, és la mirada de la història, de la vida i de la llibertat”.

I acaba dient que “Catalunya és una nació magnífica amb un potencial enorme. Tenim reptes i dificultats que hem de saber encarar. Cal que ningú no es quedi enrere en el camí de progrés i plenitud que volem. Que tothom pugui realitzar el seu projecte de vida amb les millors condicions possibles. Aquest ha de ser el nostre compromís”.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides