Junqueras, ni Vox ni xecs en blanc

El candidat d'ERC a les eleccions del 28-A ha ofert una roda de premsa des de la presó de Soto del Real
Oriol Junqueras

El president d'Esquerra i cap de llista per Barcelona d'aquesta formació a les eleccions del 28-A, Oriol Junqueras, s'ha mostrat aquest divendres convençut que Pedro Sánchez pactarà, si pot, un govern amb Ciutadans. Segons Junqueras cal aprofitar una oportunitat única que a Catalunya, per primer cop, les opcions independentistes guanyin unes generals a Espanya.

En una roda de premsa per videoconferència des de la presó de Soto del Real organitzada per l'Agència Catalana de Notícies (ACN), Oriol Junqueras ha dit que Esquerra no aplicarà "cap línia vermella que es converteixi en un xec en blanc per a l'extrema dreta" però adverteix que tampoc donaran xecs en blanc que els allunyin de l'objectiu de construir la República.

Junqueras ha defensat que "defensarà amb la mateixa força i la mateixa intel·ligència" el que estigui al seu abast per aconseguir fer el referèndum i construir la República.

La Junta Electoral Central ha autoritzat que el cap de llista d'Esquerra concedeixi tres entrevistes i participi telemàticament des de la presó en un míting. A més de la d'avui, Junqueras podrà ser entrevistat diumenge 21 i dilluns 22. A més, podrà participar telemàticament al costat del també candidat Raül Romeva en un acte a Cambrils diumenge a les 12.00 hores.

La Junta Electoral ha rebutjat, en canvi, la participació de Junqueres en altres entrevistes de ràdio i televisió que requeririen un desplegament tècnic que "afectaria greument al funcionament" de la presó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides