Competició per veure qui deixa buits més actes de la campanya electoral

La campanya electoral del 28-A va començar la nit de l’11 d’abril. Des d’aleshores hi ha ha dues caps de llista que sembla que s’hagin proposat competir entre elles per veure qui deixa més actes de campanya a Catalunya buits de contingut i sense la cara visible del partit. Es tracta de la candidata de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, i la del PPC, Cayetana Álvarez de Toledo.

Inés Arrimadas ha decidit que els votants catalans no són gaire del seu gust, i per això fa la meitat de la campanya a Euskadi, Castella i Lleó o Madrid, deixant que els actes de Cs a Catalunya tinguin com a principal estrella el portaveu parlamentari, Carlos Carrizosa, que ni tan sols és candidat en aquestes eleccions.  Cayetana Álvarez de Toledo, per la seva banda, combina els dies que també acudeix als actes dels seus caps de partit a Madrid amb altres que, no se sap ben bé per què, no fa campanya enlloc i deixa que altres cares del partit com la del president, Alejandro Fernández, o de l’expresident, Xavier García Albiol, facin de mestres de cerimònies encara que tampoc es presentin el 28-A

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides