Prenafeta, citat com a testimoni pel cas Pujol

El jutge De la Mata també crida l'assessor financer Joan Anton Sánchez Carreté i l'empresari Alberto Freixa
Lluís Prenafeta
Lluís Prenafeta

Una suposada comissió il·legal de 8 milions i mig de pessetes, uns 51.000 euros, detectada en un dels comptes andorrans de Jordi Pujol Ferrusola, el fill gran de l'expresident Jordi Pujol, ha fet que el jutge instructor del cas Pujol, José de la Mata, hagi citat com a testimonis dos històrics homes de confiança de l'expresident Pujol.

Un d'ells és el qui va ser secretari de la Presidència del 1980 al 1990, Lluís Prenafeta, que va ser condemnat pel cas de corrupció urbanística Pretòria, i l'altre és Joan Anton Sánchez Carreté, assessor fiscal de la família Pujol Ferrusola. A més, De la Mata ha citat un tercer testimoni per mirar d'esclarir els fets, que daten del 1991: l'empresari Alberto Freixa. Tots tres han de comparèixer, en principi, el pròxim 1 d'abril.

El jutge De la Mata s'ensuma que uns imports ingressats per Jordi Pujol Ferrusola a Andorra i per una societat vinculada amb Sánchez Carreté procedeixen de comissions per la venda de la seu social del Consorci Nacional de Leasing, predecessora de Grand Tibidabo, a la Generalitat de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides