Un guàrdia civil situa Torra prop d’on es guardaven les paperetes de l’1-O

El brigada de la Benemèrita ha declarat aquest matí al Suprem en el judici als líders independentistes
Quim Torra

Un brigada de la guàrdia civil ha afirmat que Quim Torra va estar als voltants de la nau de Bigues i Riells on es guardaven quasi 10 milions de paperetes per l'1-O dies abans de la intervenció policial del 20 de setembre del 2017.

Aquest guàrdia civil ha fet aquesta afirmació en la seva declaració com a testimoni en el judici que s'està fent als líders independentistes al Tribunal Suprem, on ha declarat sense que es publicités la seva imatge a través del sistema de televisió que hi ha a la sala.

El testimoni ha situat prop de la nau on hi havia les paperetes, a banda de Torra, a diputats de Tarragona, a l'exdirector de Patrimoni en la Vicepresidència, Francesc Sutrías, i la qui va ser responsable de Projectes Organitzatius i Territorials del mateix departament, Mercedes Martínez Martos.

En la seva declaració davant el Suprem, aquest brigada de la guàrdia civil ha explicat les tres hores que va trigar el seu equip a sortir de la nau on van confiscar material electoral pel fet que centenars de persones concentrades van bloquejar els carrers per a impedir que s'emportessin les paperetes.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides