TV3 comença a penedir-se dels directes del judici de l’1-O

A TV3 i Catalunya Ràdio van preparar l’arribada del judici de l’1-O i del procés sobiranista a consciència. I, posant-se al servei de la causa, van oferir els seus canals informatius –el 3/24 i Catalunya Informació– per fer una retransmissió completa i sense talls de tot el judici complet.

Els primers dies de judici, les audiències acompanyaven. Tothom volia veure els polítics empresonats davant el Suprem i l’independentisme frisava per escoltar els discursos, arguments i explicacions dels seus líders. I els repunts d’audiència demostren que molta gent està interessada a seguir el judici en brut, sense filtres, quan apareixen cares molt conegudes o un polític de renom declara com a testimoni. Però quan els que declaren són gent desconeguda, amb un interès polític més aviat baix, o un perfil completament tècnic, les audiències cauen en picat.

És per això que, veient quin tipus de testimonis abundaran en els setmanes que queden, alguns directius ja comencen a penedir-se d’haver-se compromès, i pensen en fórmules que els permetin anar alternant el judici amb altres continguts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides