Meritxell Budó substitueix Elsa Artadi

L’alcaldessa de la Garriga i vicepresidenta de la DiBa esdevé consellera de la Presidència i portaveu del govern
Budó, de blanc, al costat d'Artadi
Budó, de blanc, al costat d'Artadi

Elsa Artadi ja té successora: es tracta de Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga des del 2007 i vicepresidenta de la Diputació de Barcelona, segons ha confirmat l'Agència Catalana de Notícies. Considerada propera a l’expresident Carles Puigdemont i a l’exconseller Jordi Turull, Budó assumirà la conselleria de la Presidència i també serà la portaveu del govern en substitució d’Artadi, que concorrerà com a número dos de la llista de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona.

Budó és llicenciada en farmàcia, presideix el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i militava a Convergència abans de fer-ho al PDECat. També forma part del Consell per la República. Era la número 32 per Barcelona de la llista que Junts per Catalunya va presentar a la eleccions al Parlament que es van celebrar el 21 de desembre del 2017.

La pròxima consellera de la Presidència i portaveu del govern català manté fixada al seu compte de Twitter una foto seva amb Turull, de qui comenta que se sent “orgullosa” i que és “un home digne, íntegre i compromès”. També es presenta en aquesta xarxa social amb el lema “no surrender”, que ha esgrimit el president Quim Torra.

Budó va participar el darrer cap de setmana a la manifestació independentista organitzada a Madrid, durant la qual es va fer algunes fotografies amb destacades figures del processisme puigdemontista com la mateixa Artadi, la consellera Laura Borràs i la vicepresidenta del PDECat i diputada al Congrés, Míriam Nogueras

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides