Arrimadas farà mitja campanya del 28-A fora de Catalunya

Ciutadans (Cs) va voler donar un cop d’efecte per les eleccions del 28-A i presentarà la seva líder a Catalunya, Inés Arrimadas, per Barcelona. Només dies abans d’anunciar-ho, el partit i ella mateixa ho negaven tot. Així que molta gent va interpretar-ho com una manera de donar-li visibilitat perquè serveixi de suport i crossa a un Albert Rivera que no acaba d’enlairar-se. I fins i tot alguns veuen en això la manera que Inés Arrimadas vagi agafant el relleu del lideratge del partit a Espanya. La formació i els dirigents ho neguen, esclar. Però hi ha una evidència més que apunta a tota aquesta estratègia. I és que Arrimadas i els seus preparen una campanya per al 28-A on la meitat dels dies participarà en actes fora de Catalunya. Vaja, que farà més de número dos de Rivera voltant per Espanya que de cap de llista per Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides